dimarts, 8 de desembre del 2015

RECEPTA DE NADAL




Amb aquesta recepta vull donar un adéu molt dolç al 2015  i desitjar-vos el millor per al 2016.

Ingredients: (40 bombons)
- 150 gr de xocolate negre fondant
- 150 gr de xocolate blanc fondant
- 90-100 gr d'arròs inflat (Chococrispis)

Preparació:
Es trossegen els dos tipus de xocolate i es fonen junts al microones o al bany maria. Quan estiguen derretits i barrejats, s'incorpora l'arròs inflat que el xocolate admitisca, jo vaig posar uns 90 grams, i amb l'ajuda d'una cullera menuda es posen muntonets damunt de d'una safata amb paper per a forn. Quan tota la barreja estiga esgotada s'introduix la safata a la nevera i en uns minuts els bombons estaran a punt. Si es volen decorar, es derretix un poc de xocolate negre o, si es preferix, xocolate blanc i es dibuixen tires amb l'ajuda d'una màniga amb embocadura fina o una vareta remullada amb el xocolate.



BON APPÉTIT I FELIÇ 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada