Aquest és el blog dels alumnes de l'optativa de 2on Cicle del curs 2015-2016 del Centre de Formació i Treball Flor de Maig
dimarts, 8 de desembre del 2015
RECEPTA DE NADAL
Amb aquesta recepta vull donar un adéu molt dolç al 2015 i desitjar-vos el millor per al 2016.
Ingredients: (40 bombons)
- 150 gr de xocolate negre fondant
- 150 gr de xocolate blanc fondant
- 90-100 gr d'arròs inflat (Chococrispis)
Preparació:
Es trossegen els dos tipus de xocolate i es fonen junts al microones o al bany maria. Quan estiguen derretits i barrejats, s'incorpora l'arròs inflat que el xocolate admitisca, jo vaig posar uns 90 grams, i amb l'ajuda d'una cullera menuda es posen muntonets damunt de d'una safata amb paper per a forn. Quan tota la barreja estiga esgotada s'introduix la safata a la nevera i en uns minuts els bombons estaran a punt. Si es volen decorar, es derretix un poc de xocolate negre o, si es preferix, xocolate blanc i es dibuixen tires amb l'ajuda d'una màniga amb embocadura fina o una vareta remullada amb el xocolate.
BON APPÉTIT I FELIÇ 2016
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada